Recensioner

från några av alla våra recenärer

Aphrodite Hills Golf Resort våren 2018

Hej Fredrik,

Vi har haft det supertrevligt på Cypern. Allt fungerade perfekt. Golfbanan var i mycket fint skick och jättekul att spela. Vi fick fina rum som frontade mot golfbana och hav, precis som vi hade bett om. Om det är något vi inte tyckte var topp, så var det maten på hotellet, som vi tyckte var bättre när vi var där för 4 år sedan. Maten verkade ha lagats långt i förväg och var lite torr och tråkig. Men på det stora hela är vi supernöjda med resan och återvänder gärna en gång till.

Det var också trevligt att åka med Tee2green Travel, och vi åker gärna med er igen eftersom ni svarar snabbt, lyssnar och ordnar allt jättebra!

Hälsningar

Susanne & Inger

Islantilla Golf Resort sommaren 2017

Hej Fredrik!

Tack! Vi har haft det toppen! Soligt, varmt, golfat, badat, allt har funkat kanon! Transfern var guld, jätteskönt och allt funkade. Trevligt hotell, fräscha rum, trevlig bana (om än smal, hehe). Lite svårt med kommunikationen då nästan ingen personal kunde/ville prata engelska på resorten men vi löste det ändå 😉 På golfklubben var det bättre då de kunde bättre engelska där. Jag har bara bra att säga och kommer definitivt rekommendera vidare, och ska vi iväg på fler golfresor hör jag av mig igen 🙂

Tusen tack för all hjälp! 5 av 5!

Mvh Cecilia

Korineum Golf Resort våren 2017

Hej Fredrik! Vill bara skriva att vi har haft en underbar vecka, fantastisk bana dock lite svår men vilka vyer och vilken fin kvalité på banan, så vänlig personal, god mat och bra rum , svårt att ha det bättre, vi kommer definitivt åka tillbaka hit. Transfern va kanon, så lyxigt.
 
Tack för en jättefint ordnad resa,  på återseende!
 
Med vänlig hälsning, Eva-Lotta

Praia del Rey våren 2017

Hej Fredrik!

Alla är supernöjda med resan som sådan, flyg ,transfer till och från hotellet hotell, båda golfbanorna, allt var toppen, alla höll tiderna som planerat letar jag fel med förstoringsglas så hittar jag väl bara ett, men det kanske det stod om någonstans, det var i kallt i utomhuspoolen ej uppvärmd? Och det Kostade 6 euro och bada inne , men som sagt var det enda smolket i bägaren , man är väl Viking och kan bada ändå. Kommer varmt rekommendera dig till alla som frågar, du får även lägga ut detta på din hemsida om du vill. Vi kommer i alla fall höra av oss igen, vi åker varje år på weekend resa  och var tredje år på veckoresa. Ditt engagemang och alla snabba svar på frågor har jag/ vi aldrig upplevt på någon annan golfresebyrå.
Lycka till så hörs vi säkert i framtiden, Kenneth Nilsson med Götlunda golf tour

 

Morgado Golf Resort hösten 2016

Hej Fredrik!

Vi har precis kommit hem från golfresa nummer fem i vårt liv och detta var den klart bästa hittills! Flyg och transfer fungerade felfritt. Hotellrummen var enorma och bara balkongen var ca 14 kvm. Personalen på hotellet och restaurangerna var mycket serviceminded och trevliga. Middagsbufféerna var väldigt varierade och mycket välsmakande. Solen sken alla dagar utom en över två väldigt omväxlande, roliga, bitvis kuperade, bitvis flacka och taktiskt utmanande golfbanor. Perfekt med heldagsgrenfee för oss golfnördar. Vi spelade två varv nästan varje dag och de flesta bollarna hade vi faktiskt med oss hem igen. En dag tillbringade vi på de generösa och välplanerade träningsområdena. Nära till allt. Vad kan man mera önska? Jo några veckor till på samma golfresort.

Med vänliga hälsingar
Helena

Son Antem våren 2016

Hej Fredrik,
Då är veckan på Son Antem och Mallorca över. Jösses, vad den gick snabbt….!
Det var verkligen en härlig resa !! En alldeles ypperlig anläggning, med underbar golf. Deras båda banor var jättefina och roliga att spela. Dom var väldigt platta, men med tanke på värmen så gjorde det inget.
Det var ett fantastiskt fint paket du erbjöd oss. Hotellet var jättefint, kalasfint rum. Frukosten var jättebra…allt man kunde önska sig. Jättefint poolområde med massor av plats.
Lunch och middag åt vi på olika platser. Hotellets restauranger var lite si o så, deras pool-BBQ en kväll var jättegod !! Tyvärr så var deras kvälls Buffé inte riktigt i vår smak.
Men sammantaget så var det en helt underbar resa….
Stort tack för detta suveräna upplägg
Med vänlig hälsning,
Stefan o Anna

Emporda Golf Resort våren 2016

Hej Fredrik !

Vill hälsa från alla och tacka för en strålande resa, alla tider och logistik fungerade klockrent, mycket bra banor, roligt med olika karaktär när man spelar 2 rundor/dag, lite otur med storm dag 1 men vem kan styra över det !
Väldigt bra med en ganska lugn anläggning där vi inte behövde boka tid på em, gick ut när det passade oss, PERFEKT. Bra mat med 3 rätters varje kväll !

Som sagt, Bra fixat och bra dialoger innan avresan. Kommer absolut att återkomma till dig vid nästa resefunderingar !

ALLA helnöjda !

Med vänlig hälsning
Lars

Villa Salobre vintern 2016

Fredrik,
Tack för hemkomsthälsningen!!!!
Dessutom stort TACK för ett alldeles utmärkt arrangemang!!! Allt fungerade perfekt, hyrbil, hitta fram, huset, poolen, färska frallor på morgonen, golfen (om man bortser från de brister som fanns hos de som höll i klubborna), återresa, återlämning av hyrbil mm, mm
Ett mycket bra arrangemang där ALLT fungerade perfekt!!!!
Tack för detta!!!
Vänliga hälsningar
Sten

Dubai vintern 2016

Hej !
 
AHHH det var en perfekt semester!!! Jättefint hotell med magnifik frukost och massor av trevliga människor. Superbra golfbana! Trodde det skulle bli tjatigt att spela på samma bana hela veckan, men det var det inte. Vi spelade till och med kvällsgolf i strålkastarljus en kväll,  så banan var bra 
Varmt och gott också!
Sen att årsmängden regn kom på onsdagen och att flyget hem var 4h timmar försenat kan man le åt idag! Nej det var perfekt och jag kommer att rekommendera det till andra golfare. TACK för hjälpen och för att du svarade snabbt på mitt mail där nere ifrån. Vi fick frukost kl halv 4  innan vi åkte!
 
MVH
Lena

Villa Orlando hösten 2015

Hej Fredrik,

Nu har vi kommit hem till kalla Sverige igen. Resan var kanon, vi hade gärna stannat några veckor längre :). Allt ifrån hyrbil till huset och golfen fungerade helt perfekt, inga som helst problem med det.
Golfbanorna som du bokat in oss på höll mycket bra standard och var riktigt roliga att spela. Den bana vi fastnade för och tyckte var mest spektakulär var helt klart Southern Dunes, den var riktigt häftig.
Detta paket som ni anordnar till Orlando är något jag lätt skulle kunna rekommendera till andra, väldigt bra upplägg!

MVH: Oliver

Campo Real hösten 2014

Hej Fredrik.

Ville bara skriva några rader och tacka så mkt för ett oerhört professionellt bemötande och väldigt bra service i allt du företagit dig gällande vår resa till Campo Real.

Allting har varit supersmidigt, från bokning, mailkonversationer och flygresor (med platser långt fram i planet efter dina rekommendationer) till boende, mat och golf på Campo Real!
Anläggningen motsvarade mer än väl vad vi sökte. Perfekt för oss nio killar som uppskattar god mat, bra viner, sol och spektakulär golf. Det var trötta men glada killar som kom hem på måndagskvällen, alla överens om att boka in en likadan resa till nästa säsong.

Hotellets och banans personal verkade verkligen gilla sitt jobb och frågade flera gånger efter vad vi tyckte och vad de kunde göra ännu bättre. Kul att man verkligen vill utvecklas som anläggning! En rolig och omväxlande bana som man inte tröttnade på gjorde det hela ännu bättre.

Kul också att du var på plats på anläggningen så man fick få ett ansikte på dig efter alla mail innan. Jag har redan rekommenderat dig och Tee2Green Travel till flertalet vänner och bekanta då din servicenivå går utanpå det vanliga i resebranschen.

Med önskan om en härlig vinter.

//Mathias

Sueno Golf Resort våren 2014

Tjena Fredrik!
 
Resan var helt fantastisk!
Golfbanorna var i magisk kondition och allting kring resan, transporter etc gick fläckfritt. 
De jag åkte med är också kanonnöjda och påpekade flera gånger att allt flöt på så bra utan en enda komplikation. 
Riktigt bra anordnat alltihop, ta åt dig av det, det uppskattas otroligt mycket.
Jag har rest ett par gånger per år under hela mitt liv över i stort sett hela världen, allt ifrån billiga sistaminuten till riktiga lyxhotell.
Ingen annan researrangör/byrå håller den kvalité du gör vad gäller kundservice, anordning och hur smidigt allt går, från början till slut. 
Stort tack för hjälpen, vi vänder oss garanterat till dig när det är dags för golfresa igen!
 
Säg gärna till om det finns någonting jag kan göra för att promota dig och din verksamhet, om det finns internetsidor eller liknande, jag gör det gärna.
 
Mvh
Pontus

Campo Real våren 2014

Hej Fredrik,
 
Tack för ditt mail!
 
Resan har verkligen levt upp till våra förväntningar. Vi var hur laddade som helst
och vi har inget att klaga på. Synd att flyget ställdes in på resan ned bara men
det löste sig ganska bra ändå:)
Hotellet var fantastiskt och läget var hur fint som helst. Servicen från personalen
var gudomlig och maten likaså.
Banan var i bra kondition och det arbetades en del med den under veckan vi var där.
Banans läge uppe på bergen var fantastisk:) En fröjd för ögat att kika ut över området.
 
Din service och hjälp med att boka resan har varit perfekt Fredrik. Inga problem alls
och du har löst allt på ett smidigt och bra sätt. Stort tack för det Fredrik!:)
 
Vi hörs i framtiden!
 
Mvh
Jacob

Shula´s Golf Resort Miami våren 2014

Hej Fredrik,
 
Jag vill tacka dig för en utmärkt resa. Den uppfyllde min dröm om hur golf kan/bör spelas. Boendet var mycket bra, Don Shulas hotell var helt OK. Vid vår beställning fick vi uppfattningen om att boendet låg vid golfbanan, men så var inte fallet. Det var endast 5 minuters körning till banan, men det kunde framgå lite tydligare att boende och bana inte är på samma ställe. Maten på hotellet var helt fantastiskt, med en av Floridas bästa köttrestauranger, detta var verifierat av passpolisen vid inträdet i landet. Han berättade för Per och Kristine, att detta var något man inte får missa. Hans kroppshydda borgade för sanningshalten i sitt påstående. Golfbanan på Shulas var i ett mkt fint skick, och greenerna var hårda och snabba. Dessa var iaf bland de bästa jag har spelat på. Banan var varierad, med mkt vatten på de sista 9 hålen. Banan får av mig toppbetyg. Service och bemötande, var topp, allt fanns färdigt och klart när vi kom till hotellet med greenfee biljetter och frukost biljetter, bra ordnat Fredrik. Per var tvungen att byta kalsonger på hål 14, då det låg en alligator och vaktade hans boll, vet inte vem som blev räddast men alligatorn drog iväg in i buskarna och Per sprang mot green. Detta får man inte uppleva i Kävlinge 🙂
 
Miami Linksbanan, var även den en trevlig och rolig bana. Jag tyckte själv att den i ett litet stökigt område, med mkt flyg och motorvägar runt hela banan. Jag uppskattar lugnet och tystnaden när man går runt på en golfbana. Men banan som sådan var trevlig och rolig att spela. Golfrestaurangen hade mkt god mat, och en fantastiskt god kyckling wrap.
 
Guldkornet på resan var spelet och upplevelsen på Weston Hills Coutryclub. Här fick man verkligen en totalupplevelse, med fantastisk golf, ett underbart ”klubbhus” och en restaurang med en otrolig buffé. Omklädningsrum och duschar, var verkligen toppklass. Mer golf här för min del kommer det att bli om man får önska. Som du kanske förstår så är vi mer än nöjda, allt från första kontakten via mail, tills vi landade på vår hemadress, det upplevdes som om du har full koll på allt hela vägen.
 
Bra jobbat, och tack för ett väl genomfört arrangemang!

Vänliga Hälsningar Paul

Argentario Golf Resort & Spa hösten 2013

Hej Fredrik

Jag har ordnat resor i 13 år för oss 24 kvinnor i Team Tiara. Du och ditt fina företag Tee2Green Travel är den bästa resebyrå jag har haft kontakt med genom åren.

Bra hemsida, personligt bemötande, snabba svar, bra priser…….Allting klart och tydligt, offert, resehandlingar och beskrivningar.
Du förstod också genast vad Team Tiara hade för behov och önskemål.
Du ansträngde dig och ordnade det lilla extra som ingen tidigare lyckats med. Ett exempel att vi fick bo i samma del av hotellet. Flyg, transfer allt klaffade perfekt.

Argentario Golf var dessutom ett underbart ställe. Så vackra omgivningar kring golfbanan och hotellet.
Läckra rum där alla har terrass eller ute plats.
Hela hotellet är påkostat, arkitektur och inredning är genomtänkt i minsta detalj.
Maten utsökt och vackert upplagt.
Trevlig personal som med glädje och glimten i ögat gör allt de kan för att gästerna skall trivas. Klubbhuset bara någon minut från hotellet. Golfbanan vacker, utmanande och kul att spela.

Det här är vår bästa resa på alla sätt under 13 år. Vi var många som inte ville resa hem till Stockholm när vi klev in i transferbussen.
Som du vet har vi redan en kul resa på gång inför hösten 2014. Jag kommer att kontakta dig inför kommande golf resor.

Ett stort varmt tack från Team Tiara och Ebba Hedén

Pestana Sintra Golf Resort hösten 2013

Hej Fredrik!
Nu är vi åter hemma efter två HELT FANTASTISKA veckor på Pestana Sintra Golf Resort. Allt klaffade till hundra procent!!
Vi hade fantastiskt väder, första veckan 26-28 grader och inga moln. Andra veckan 22-25 grader och växlande molnighet, sista fredagen dock regn halva dagen, men det är ju smällar man får ta, ha ha. Hotellet var toppen med fri spa och Wi-Fi, maten vi köpte till var mycket bra, buffé 2 dagar och trerätters fem dagar, mycket gott. Övriga dagar åt vi på lokal restaurang, i Sintra, i Cascais (toppen!) och i Lissabon.
Vi spelade 14 rundor golf på den helt underbara golfbanan som vi inte tröttnade på. Helt underbart inramad av fantastiska villor och underbar grönska. Hela området med hus i Beloura var bland det finaste vi sett. Vi hade aldrig trott att vi skulle spela golf mer än typ varannan dag men banan var så rolig och lättgången att det blev tom 36 hål två dagar. Då är vi trots allt 64 och 61 år gamla och bar bagarna hela tiden utan problem.
Två veckor var helt perfekt för oss!
Tack för att du hittade detta fina resmål.
 
Vänliga hälsningar
Sven o Hilda

Islantilla Golf Resort sommaren 2013

Hej Fredrik,
Så glad jag är att vi fick kontakt med dig och Tee2Green Travel!!
Detta är den bästa (golf)resa jag någonsin har varit med om – och det vill ju inte säga lite med tanke på min aktningsvärda ålder och ganska många resor av olika slag som jag hunnit med genom åren!
Från början till slut har allting varit perfekt! Ditt personliga bemötande när det gällt all kontakt inför resan inte minst.
Allting var såå bra!! Flyget och transfer till och från Islantilla gick mycket smidigt, vi var på plats redan strax före 12.00 på det vackra hotellet och pojkarna spelade 18 hål redan på lördagen medan jag vilade i solen vid poolen…
Hotellrummen var fräscha liksom restaurangen och alla andra faciliteter- poolområdet, golfcluben, Beach club, transfertåget som tog oss till playan på 5 minuter…. Närheten till golfbanan var också jättebekvämt!
Jättefin frukost och middagsbuffé alla dagar dessutom gjorde att vi inte kände något behov av att söka oss någon annanstans egentligen.
Men på min födelsedag tog vi tåget ner till havet och åt på en restaurang med utsikt mot Atlanten. En fantastisk dag som började med en handdukstårta(!) på mitt rum och avslutades med champagne och frukt när vi kom hem på kvällen. Jag antar att du hade ett finger med i spelet!? TACK!
Banan var utmanande för oss alla, killarna spelade från vit tee och jag, med mina 27 i hcp, spelade mera än jag hade tänkt mig för att det var så vackert på banan. 18 hål varje dag förutom dagen före min födelsedag då jag spelade 27 hål, det gällde ju att passa på innan man blev för gammal!
Precis som du sa var tillgängligheten till banan jättebra, vi bokade om ibland utan problem och njöt av att vi oftast inte hade några andra bollar varken framför eller bakom oss.
Vädret har också varit perfekt, svalt de första 9 hålen, sedan varmare efter hand och perfekt för poolen/playan efter avslutad runda och lunch.
Vi kom ju hem i går och fortfarande har jag väl inte landat riktigt…..
Än en gång en eloge till hela arrangemanget!

Karin

Praia del Rey våren 2013

Hej
Vi satt faktiskt vid frukosten idag och bestämde att vi skulle skriva några rader till dig
för en liten återkoppling…
Vi har åkt på rätt många golfresor med olika arrangörer och det skiljer sig en del vid lite jämförelse…
Praia del Rey är en fantastisk fin golfresort med hög klass på det mesta. Även buffén var bra och omväxlande. Banorna är vackra, i bra skick och väldigt utmanande. Speciellt i lördags med full storm! Vi hade turen att ha bra väder i stort sett hela veckan och har trivts väldigt bra.
Allt har fungerat mycket bra ända sedan vår första kontakt med dig.
Upplever att vi fått en personlig service som vi verkligen uppskattat och som vi inte fått förut.
(Är även lite imponerad av din snabba handläggning och återkoppling på våra mail!)

Tror att det kan vara ett framgångskoncept då många andra säljer sina golfpaket mera som ”bulkvara”
Resehandlingar , beskrivningar, etc har varit mycket bra (spec den specificerade bekräftelsen på flyg, golf, transfer som vi fick på ett blad) . Den var överskådlig och den bästa vi fått vid någon resa tidigare!
Så sammanfattningsvis så är vi mycket nöjda både med resan och era kontakter med oss…

Vi kan varmt rekommendera Tee2GreenTravel till våra golfvänner!

Hälsningar från hela resesällskapet

Gunnar

Lissabon 2012, Gran Canaria 2013 & Alicante 2013

Snabb respons och ypperlig service är något som jag förknippar Tee2Green Travel med. Jag har bokat ett antal resor med Fredrik på kort tid och ser ingen anledning att se mig om efter andra arrangörer. Även när oförutsedda händelser så som strejk inträffar så ordnas snabbt bra alternativ och möjligheter.
Prisvärda om man räknar in servicenivån!

Mvh Joacim

Praia del Rey våren 2013

Hej Fredrik,
Nu är vi tillbaka från paradiset. Vi har haft en härlig vecka där vi blivit behandlade på ett fantastiskt sätt från alla vi varit i kontakt med på resan. Vårt rum uppgraderades till ett rum med havsutsikt! informerade de om när vi anlände. De fixade alltid det finaste bordet vid frukost och middag. Kändes som vi var kungar när vi var där nere. Vi kommer nog försöka åka tillbaka om några år. Skall bli riktigt roligt att se hur omgivningarna runt Royal Obidos blir när allt är uppbyggt och klart.
Golfen var helt fantastiskt bra. Kul med hård vind första 3 dagarna och sen lugnt de nästa 3 dagarna. Helt perfekt. Lyckades dessutom klämma in en hel del bra golf vilket gör upplevelsen än bättre.


Det löste sig i alla fall med tullavgiften. Ingen sa någonting så jag utgår från att saken klarades ut. Jättetack för hjälpen!
Du har varit helt fantastisk att ha att göra med under hela tiden vi har haft kontakt. Vi kommer bara nyttja dig när det gäller framtida golfresor. (om du orkar ha med så jobbiga och obeslutsamma människor).
Vi är gärna referenser om du någon gång skulle behöva det.

Mvh Bengt & Christina