Europa

I Cypern finner du riktiga golf paradis. Banorna är omringad av pinje- och olivträd, med fantastisk utsikt över Medelhavet.

I Frankrike kan du njuta av riktig fransk kultur, fransk mat och underbar bana i närheten av Paris.

Grekland är ett perfekt resmål för en golfresa året runt. Att de är beläget så långt söderut med närheten till medelhavet gör att det blir behagligt klimat även under vinterhalvåret.

Golf på Irland är är något alla borde prova på. Med över 400 golfbanor är det många som håller mycket hög kvalitet.

I Italien har du möjlighet att uppleva Toscanas berömda kök och härlig golf på en riktig mästerskapsbana där flera tävlingar på damernas Europatour samt herrarnas Challenge Tour har spelats.

Golfresor till Litauen passar perfekt för dig som vill ta en weekend, långhelg eller vecka med mycket golf dit man inte behöver flyga så långt.

I Portugal hittar du banor som Praia del Rey Marriott som vunnit priser för bästa resort 2011 med utsikt över Atlanten eller mästerskapsbana precis utanför dörren.

En golfresa till Skottland är ett måste för en golfintereserad. Njut av ett flertal banor som stått värdar för British Open och varit kvalificeringsbanor för The Open.

I Spanien finns det mängder av bra resmål för en golfresa. Det finns många resmål och många banor i områdena att besöka.

Kanarieöarna är ett perfekt resmål, med en medeltemperatur på 23 grader lämpar det sig väl golf även under höst, vinter och vår när golfsäsongen i Sverige inte bjuder på lika mycket värme.

På Mallorca finns flera golfbanor med närhet till den berömda staden Palma och hamnen.

Tjeckien är det perfekta weekendresmålet. En kort flygresa och mycket golf på fina och utmanande banor.

I Turkiet finns det flera underbara fem-stjärniga anläggningar med det mesta du kan önska dig av en bekväm semester. Hotellen passar dig som ställer höga krav på standard och komfort.