1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
  • Golfresor Spanien
  • Golfresor Spanien
  • Golfresor Spanien

Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa *****

Denia Marriott La Sella Golf Resort ligger ca 55 min norr om Alicante flygplats vilket gör resmålet till ett populärt resmål för både weekend och veckoresor.

Läs mer...

Hotel Bonalba Alicante ****

Hotelltext kommer inom kort!

Läs mer...

PGA Catalunya ****

PGA Catalunya ligger i regionen Girona, vilken allmänt betraktas som Spaniens bäst bevarade hemlighet. I området finns restauranger med totalt över 20 Michelinstjärnor så det finns all anledning att unna sig en oförglömlig upplevelse.

Läs mer...

Westin La Quinta *****

I ett av de vackraste områdena i Marbella ligger Westin La Quinta Golf & Spa med utsikt över Medelhavet och omgivet av några av de finaste villorna i La Quinta.

Läs mer...

Almenara Golf Resort & Spa ****

Hotell Almenara ligger i det natursköna Sotograndeområdet i Andalusien med utsikt över Medelhavet. De 148 rummen är inredda med naturliga material vilket ger ett varmt och inbjudande intryck. Dessutom har alla rum utsikt över medhavet eller den gröna trädgården.

Läs mer...

Islantilla Golf Resort ****

Islantilla Golf Resort ligger 30 minuter från den Portugisiska gränsen och erbjuder 204 rum men även möjligheten att bo i bungalows. Hotellet erbjuder inom- och utomhuspool, spa, fri shuttle till stranden (sommartid) och flera härliga restauranger.

Läs mer...

Emporda Golf Resort & Spa ****

Emporda Golf Resort ligger i den vackraste delen av Costa Brava med närhet till några av de bästa stränderna Katalonien har att erbjuda. I området finns några av världens bästa restauranger som är väl värda ett besök.

Läs mer...

El Rompido *****

Beläget i Provinsen Huelva, på den västra sidan av Andalusien 30 minuter från Portugals gräns, ligger El Rompido i ett naturreservat. Hotel El Rompido är en modern 5-stjärnig anläggning med allt vad det innebär; spa, inom- och utomhuspool samt en mycket trevlig restaurang.

Läs mer...

Valle del Este Golf Resort ****

Hotelltext kommer inom kort!

Läs mer...

La Finca Golf & Spa Resort *****

La Finca Golf Resort ligger bara ca 30 min från Alicante flygplats. Hotellet erbjuder moderna och fullt utrustade rum, de flesta med utsikt över golfbanan.

Läs mer...

La Cala Golf Resort & Spa ****

La Cala Golf Resort är en exklusiv anläggning omgiven av berg och Medelhavet. Även om hotellet ligger i en lugn och avkopplande miljö är det bara 20 min från Marbella och 30 min från Malagas flygplats, mitt i hjärtat av Costa del Sol.

Läs mer...

Copyright © 2020 tee2green. Alla rättigheter reserverade.
Joomla! är fri programvara publicerad under GNU General Public License.