1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
  • Golfresor Portugal
  • Golfresor Portugal
  • Golfresor Portugal

Dolce Campo Real Golf Resort & Spa *****

Dolce Campo Real Golf Resort & Spa ligger på den härliga Costa Oeste, Portugals västra kust. Hotellet har 151 rum som alla är inredda i modern stil.
Det finns tre restauranger och två barer med portugisiska och internationella rätter samt ett härligt urval av fina viner.

Läs mer...

Morgado Golf Hotel ****

Morgado Golf Hotel ligger mellan stränderna i Portimão och Monchique bergen på den härliga Algarvekusten i södra Portugal!
På anläggningen finns 2 mycket trevliga och utmanande golfbanor som håller hög kvalité på allt från service i klubbhuset till skicket på banorna.

Läs mer...

Pestana Sintra Golf Resort ****

Pestana Sintra Golf Resort är ett av de mest moderna och välutrustade hotellen i Sintra. Staden ligger på det 300 meter höga berget med samma namn. Den gamla staden med anor från 1100-talet finns idag med på Unescos världsarvslista, som bara det är resan värd!

Läs mer...

Praia del Rey *****

Välkommen till en av Europas vackraste och bästa resorts - Praia del Rey Marriott! Anläggningen har vunnit flera tunga priser såsom ”Portugals bästa golfresort 2011” med flera.

Läs mer...

Quinta da Marinha *****

Bara några minuter utanför den underbara fiskestaden Cascais ligger Quinta da Marinha, en 5-stjärnig resort med allt man kan önska sig.

Läs mer...

Pestana Vila Sol *****

Pestana Vila Sol är en idealisk tillflyktsort för dem som uppskattar den uppfriskande stillheten i naturen, omfattande grönområden, små sjöar och en golfbana i mästerskapsklass.

Läs mer...

Luna Olympus ****

Ta möjligheten att bo longstay i ett av Portugals mest populära områden, Vilamoura på Algarvekusten.
På Luna Olympus bor man i nyrenoverade 1 eller 2 rums lägenheter, som tillvall finns även lägenheter med havsutsik och utsikt över den berömda marinan.

Läs mer...

Copyright © 2020 tee2green. Alla rättigheter reserverade.
Joomla! är fri programvara publicerad under GNU General Public License.